עוגת שוקולד
עוגת שוקולד היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, מרגרינה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 39%. נסו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד, וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מחבת קפיצית 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ'. לעטוף את החלק התחתון של מחבת בצורה מאובטחת עם רדיד אלומיניום כך שהוא מגיע על 1 אינץ ' בצדדים. תניח בצד.
ממיסים את שבבי השוקולד עם גרגרי הקפה המיידיים ומים בזכוכית בטוחה במיקרוגל או בקערה קרמית במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל התכה, במשך 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך). אין לחמם יותר מדי או שוקולד יהיה חרוך. להפריש להתקרר.
לנצח את החמאה, מרגרינה, וסוכר לבן עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את החלמונים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל חלמון ביצה להתמזג בתערובת החמאה לפני הוספת החלמון הבא.
יוצקים את הקמח בהדרגה, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים את השוקולד נמס; ערבוב רק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
לנצח חלבונים ביצה עד קצף בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה. ממשיכים להכות עד שיוצרים פסגות נוקשות. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו. מקפלים חלבוני ביצה שליש בכל פעם לתוך תערובת השוקולד; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 5 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. לנפות סוכר ' ממתקים מעל החלק העליון של העוגה לפני ההגשה.