קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שוקולד-פטל

עוגת שכבות שוקולד-פטל
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמנת, שבבי שוקולד למחצה, תלתלי שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד פטל, עוגת שוקולד פטל מוקה שכבה, ו עוגת שכבות שוקולד מריר ופטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את פטל בבלנדר תערובת עד חלקה (תשואות 1/4 כוסות פירה).
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הסר 1/4 כוס מחית ושמורה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה ופרחים את החלק התחתון ואת הצדדים של שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים 1 כף של תערובת העוגה ואת שבבי שוקולד בקערה קטנה. לזרוק עד פצפוצי השוקולד מצופים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה הנותרת, 1 כוס מחית פטל, שמן צמחי, ביצים ו 1/4 כוס מים. באמצעות מערבל יד חשמלי, להתמזג במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום והכה במשך 2 דקות, גירוד התחתון הצדדים של הקערה עם מרית לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגות יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
לקרר את המחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
הסר את העוגות מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
עבור הזיגוג: בקערה גדולה, לשלב את אבקת סוכר, אבקת קקאו, חמאה, גבינת שמנת ושמנת חמוצה. באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות על מהירות נמוכה עד חלקה. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד אור ורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
נייר אורזנייר אורז
כף אחת של קרם לימוןכף אחת של קרם לימון
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
בקערה קטנה, מערבבים יחד 3/4 כוס של הציפוי ואת מחית כוס שמורה 1/4 עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1
מניחים שכבת עוגה אחת, צד למעלה שטוח, על דוכן עוגה. באמצעות מרית, מורחים את ציפוי פטל-שוקולד על שכבת העוגה משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי השוקולד שנותר. לקשט עם פטל טרי או תלתלי שוקולד. באמצעות סכין לחה לחתוך את העוגה לתוך טריזים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
עוגה יכולה להתבצע 1 יום מראש. להכניס למקרר מיכל פלסטיק אטום לאוויר. אפשר את העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני ההגשה.