עוגת תותים מיושנת
עוגת תותים מיושנת יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך מלח, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת תותים מיושנת, עוגת תותים מיושנת, ו עוגת תותים מיושנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. משמנים את תחתית שתי מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח ו 1/2 כוס הסוכר.
מוסיפים את החמאה הקרה וחותכים עם 2 סכינים או בלנדר בצק עקביות פירור גס.
בקערה גדולה, לנצח את הביצים.
מוסיפים את החלב עד לשלב מלא. בהדרגה מערבבים את תערובת הביצה והחלב לתוך תערובת הקמח. ללוש את הבצק במשך לא יותר מדקה על לוח מקומח קלות. לטפוח חצי מהבצק לתוך כל מחבת עוגה.
צחצח את המשטחים עם החמאה המומסת.
אופים עד השחמה קלה, כ -15 דקות. הפעל את השכבות shortcake החוצה על מדפים קירור.
בעוד השכבות מתקררות, לשטוף את התותים ולהסיר את הקליפות. שמור כמה פירות יער לקישוט.
חותכים את פירות יער גדולים במחצית ומפזרים את הסוכר 3/4 כוס הנותרים.
בואו לעמוד במשך כ -30 דקות.
כפית חצי מהגרגרים עם המיץ שלהם על שכבה אחת.
מניחים את השכבה השנייה על גבי כפית את פירות יער הנותרים ומיץ על זה. למעלה עם קצפת.