עוגת תפוחים ותבלינים עם זיגוג קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים 'N ספייס עם זיגוג קרמל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קינמון טחון, סירופ גלידה, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח, מאפינס ספייס תפוחים עם זיגוג קרמל, ו עוגת תפוחים ספייס Bundt עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה קטנה, ומניחים בצד.
שלב את רסק התפוחים, שמן, ווניל בקערה, ולהניח בצד.
מניחים ביצים בקערה גדולה, ומכים במהירות בינונית של מערבל עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת רסק תפוחים לסירוגין לתערובת ביצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מכים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים בצימוקים ומילוי עוגה.
כפית עוגת הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל.
טפטוף סירופ על גבי עוגה מקוררת.