קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עוף איטלקי ופאי חמאה

עוף איטלקי ופאי חמאה
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידת עוף מחבת עם דלעת סקווש, פשטידת עוף איטלקית, ו עוגת עוף איטלקית קלה.

הוראות

1
מחממים 2 כפות של השמן בתבשיל flameproof גדול ומבשלים את העוף מעל בינוני לחום גבוה עד להשחמה קלה. להרים על צלחת עם כפית מחוררת. להטות את pancetta, סקווש ובצל לתוך המחבת ומבשלים מעל חום גבוה במשך כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם עד תחילת חום. להחזיר את העוף למחבת, להוסיף את השום ומרג ' ורם ומבשלים 1 דקה. שמור בחזרה 2 כף של היין ואז לשפוך את השאר לתוך המחבת ולתת לו בועה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את הקמח עם היין השמור עד חלקה. מערבבים את זה לתוך המחבת עם העגבניות והמיץ שלהם, הג ' לי וקצת מלח ופלפל. מנמיכים את החום, חצי כיסוי עם מכסה ומבשלים בעדינות במשך 30-40 דקות עד הדלעת הוא פשוט רך. (כדי להתכונן קדימה, מגניב ואז להירגע בשלב זה עד יום לפני. אתה יכול גם להקפיא אותו עד חודש. כדי לשרת, לחמם דרך התבשיל, ולאחר מכן להמשיך עם שלב 3.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חותכים את הג ' בטה לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על גבי התבשיל, כך שהם חופפים כבדרך אגב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
5
טפטף את הכף האחרונה של שמן זית על ג ' בטה ומפזרים את הפרמזן וטחינה טובה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג ' בטהnameג ' בטהname
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6
אופים חשופים במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים ישר מהתבשיל.

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות את נהר הנחש River הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.