קושיבינוני
מוכן ב2 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוף א-לה קינג

עוף א-לה קינג
עוף א לה קינג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אפונה, חלב, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 דקות. מתכונים דומים: עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוף א לה קינג, ו עוף א לה קינג.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. לשפשף את העוף משני הצדדים עם שמן זית ומתבלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים על תבנית אפייה וצולים עד שנרשם מדחום לקריאה מיידית 71°, כ 45 עד 50 דקות.בינתיים, מניחים את porcinis בקערה בינונית, לכסות עם מים רותחים, ולתת לשבת במשך 20 דקות. בעוד פטריות להשרות, דק לקצוץ את עלי פטרוזיליה ועלים טרגון (תצטרך 1 כף של כל) ולהניח בצד יחד בקערה קטנה. פורסים את פטריות קרמיני בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים בצד בקערה בינונית. דק קוצצים את השאלוט, מניחים בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים את מרק העוף או המניה בקערה בינונית ומניחים אותו בצד.כאשר פטריות פורצ ' יני מוכנות, להסיר אותם מהמים באמצעות כף מחורצת ולהעביר ללוח חיתוך. קוצצים גס ולהעביר לקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
הסר 1/2 כוס של פטריות השריית נוזל (להיזהר לא לכלול את משקעים גרגירים על החלק התחתון של הקערה) ולהוסיף אותו למניה עוף; להפריש. היפטר מנוזל הפטריות הנותר.כאשר העוף מוכן, להעביר אותו קרש חיתוך מגניב. בינתיים, לחמם את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
7
מוסיפים את המלח והפלפל הנמדדים ואת porcinis הקצוץ ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
מפזרים את הקמח ומערבבים כדי לצפות את תערובת הפטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטעם הגולמי מבושל מתוך הקמח, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא בתערובת מניות עוף, לטאטא את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את החלב והקרם, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומביאים לרתיחה, מקציפים מדי פעם. להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא חלק מעובה, על 10 עד 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
בינתיים, להסיר את בשר העוף מן העצם לקרוע אותו לחתיכות בגודל ביס, להשליך את העור, סחוס, ושומן. תניח את הבשר בצד על קרש החיתוך.כאשר רוטב הפטריות מוכן, מערבבים את העוף, אפונה, שרי, טרגון קצוץ ופטרוזיליה ומבשלים עד שהתחממו, כ 5 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מגישים מיד על אורז, פסטה, טוסט או בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך6קילו עצמות-בשדיים עוף ורגלי עוף שלמות (כ -2 כל אחד), או 4 כוסות מבושל וגרוס עוףקילו עצמות-בשדיים עוף ורגלי עוף שלמות (כ -2 כל אחד), או 4 כוסות מבושל וגרוס עוף227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני, ניקה וגבעולים גזוזפטריות קרמיני, ניקה וגבעולים גזוז2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיית פטריות פורצ'יני מיובשות (אודותאונקיית פטריות פורצ'יני מיובשות (אודות52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה טרי או קפוא (כ 4 1/2 אונקיות, מופשר אם קפוא)אפונה טרי או קפוא (כ 4 1/2 אונקיות, מופשר אם קפוא)1חבורהטרגון טריטרגון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרן או מלאימרק עוף דל נתרן או מלאי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר5sprigsפטרוזיליה איטלקית טרייהפטרוזיליה איטלקית טרייה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוטשאלוט11 כף אורגנו מיובששרי יבש או אמונטילדושרי יבש או אמונטילדו42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח (מקל 1/2)חמאה ללא מלח (מקל 1/2)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת