פטוצ'יני עם קישואים, ארוגולה, בזיליקום ולימון
פטוצ'יני עם קישואים, ארוגולה, בזיליקום ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 384 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות שרי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו פטוצ'יני זוקיני לימון-הרב, פטוצ'יני עם קישואים גרוסים, ריקוטה טרייה וגרידת לימון, ו סלט ארוגולה אבוקדו עם רוטב לימון בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 ליטרים מים לרתיחה מלאה.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ומערבבים פסטה. מבשלים 5 עד 8 דקות או עד אטריות מכרז אבל מוצק. בזמן שפסטה מבשלת, שמן חם במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שום, מערבולת לרגע ולהפחית את החום לנמוך. אל תתנו שום חום.
מוסיפים קישואים ודלעת צהובה ומוסיפים בעדינות עד שקישואים מתרככים מעט, כ -5 דקות. תערובת העונה עם מלח 1/4 כפית ולהסיר מחבת מחום. כאשר הפסטה מסיימת לבשל, לנקז אטריות. באמצעות מלקחיים או 2 כפות מטבח, לשלב אטריות ביסודיות עם תערובת קישואים על אש נמוכה.
מוסיף בזיליקום, ארוגולה, ועגבניות ועונה עם מלח 1/4 כפית הנותרים.
מפזרים גרידת לימון ומיץ ומערבבים לשלב.
מגישים באופן מיידי.להביא 4 ליטרים מים לרתיחה מלאה.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ומערבבים פסטה. מבשלים 5 עד 8 דקות או עד אטריות מכרז אבל מוצק. בזמן שפסטה מבשלת, שמן חם במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שום, מערבולת לרגע ולהפחית את החום לנמוך. אל תתנו שום חום.
מוסיפים קישואים ודלעת צהובה ומוסיפים בעדינות עד שקישואים מתרככים מעט, כ -5 דקות. תערובת העונה עם מלח 1/4 כפית ולהסיר מחבת מחום. כאשר הפסטה מסיימת לבשל, לנקז אטריות. באמצעות מלקחיים או 2 כפות מטבח, לשלב אטריות ביסודיות עם תערובת קישואים על אש נמוכה.
מוסיף בזיליקום, ארוגולה, ועגבניות ועונה עם מלח 1/4 כפית הנותרים.
מפזרים גרידת לימון ומיץ ומערבבים לשלב.