עוף בגריל בסן דייגו
עוף בגריל סן דייגו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 225 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי חזה עוף-הלם ל 3 / נס, גרידת ליים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מתכונים דומים: מאפינס תות סן דייגו, טאקו דגים בסגנון סן דייגו, ו טאקו דגים בסגנון סן דייגו.
הוראות
מערבבים את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, גרידת לימון, מיץ לימון, גרידת ליים, מיץ ליים, כוסברה, פתיתי פלפל אדומים, שמן זית ודבש יחד בצלחת רדודה.
הסר כ 1/4 כוס התערובת ולהניח בצד לאחר מכן.
מוסיפים את חזה העוף למרינדה הנותרת, פונים למעייל שני הצדדים. מכסים בניילון נצמד ומקררים, מסתובבים מדי פעם, 1 עד 4 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
הסר את חזה העוף מן המרינדה; להשליך את המרינדה.
צולה לעתים קרובות עם הרוטב השמור, לבשל את העוף על הגריל שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).