עוף בלסמי עם שעועית לבנה ותרד
עוף בלסמי עם שעועית לבנה & תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, חומץ בלסמי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו רוזמרין-עוף בלסמי, שעועית אפויה טוסקנית, ופוטה תרד, חזה עוף צלוי עם שעועית לבנה ותרד, ו תרד עם עגבניות, שעועית לבנה ומתכון תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהוא משחימים היטב משני הצדדים.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים בחומץ ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מערבבים את המרק ואת השעועית במחבת וחום לרתיחה. תחזיר את העוף למחבת. להפחית את החום בינוני. מערבבים בתרד. מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל דרך והתרד נבול.