עוף בסגנון ביסטרו עם פטריות בר ומדיירה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם פלפל, חלב, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו אורז ופטריות בר, בסגנון דרומי, תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות מדיירה, ו צלעות עגל צלויות עם פטריות ומדיירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואגוז מוסקט מגורר.
אופים עוף, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. הפוך עוף מעל; אופים, חשוף, 30 דקות נוספות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר עוף על מגש הגשה, הזמנת 1 כף של טפטוף מחבת. שמור עוף חם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת; להוסיף חלב, 1 כף חמאה, נשאר 1/4 כפית מלח, ונשאר 1/4 כפית פלפל; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
פלפל
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
מחבת
8
חום שמורות טיפות מחבת במחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהלחות מתאדה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים במרק ויין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.