קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף הודי חריף עם מסאלה ירוקה

עוף הודי חריף עם מסאלה ירוקה
אם יש לכם כורכום הקרקע, כוסברה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוף טיקה מאסלן הודי, הודו פלפל עוף מסאלה, ו סנדוויץ ' מאסלה אבקת - איך להכין כריך מאסלן בבית-תערובת תבלינים הודית.

הוראות

1
מניחים פלפלים צ ' ילי, זרעי כמון, רסק זנגביל-שום, מלח, כורכום, מיץ ליים, כוסברה לתוך בלנדר. מחית עד כוסברה הוא קצוץ דק מאוד, ולאחר מכן להוסיף יוגורט, פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כורכוםכורכום
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את מקלות העוף בשקית פלסטיק resealable, ומערבבים למעיל. להשרות במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
כדי לבשל, חום שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד הבצל מתרכך והופך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
מוסיפים את העוף והמרינדה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מקלות התיפוף הם מכרז, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Getrank Gruner Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Getrank Gruner Veltliner (1 ליטר)
Getrank Gruner Veltliner (1 ליטר)
רעננות מבריקה מחמיאה לטעמים הפריכים והיבשים של אשכוליות, תפוחים ופלפל לבן בגרונר האוסטרי המצטיין הזה. היין המושלם לימי חוף, ימי פיקניק, וכל יום.