עוף ופסטה בסגנון ים תיכוני בריא
אם יש לך רוטב עגבניות, עלי בזיליקום, פסטה פנה multigrain, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פסטה עוף מלאך בריא, סלט פסטה ים תיכוני, ו Fusilli עם נתחי חצילים ונקניקיות-פסטה בסגנון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. חזור לתנור ההולנדי; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז.
מוסיפים קישואים ושום; מבשלים 2 דקות. מערבבים עוף, עגבניות, רוטב עגבניות, אורגנו ובזיליקום. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד קישואים הוא רך תערובת חם. מערבבים זיתים.
יוצקים תערובת עוף על פסטה. למעלה עם גבינת פטה, לזרוק מעיל.