קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

קומפוט אפרסק-חרדל

קומפוט אפרסק-חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו קומפוט אפרסק-חרדל. מתאים ל-40 ומחירו 28 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון צמחוני יש 41 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוזמרין, זרעי חרדל, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קומפוט אפרסק וחמוציות, וופלים עם קומפוט אפרסק-ברי, ו סלמון עם קומפוט אפרסק ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל עם צעד אחר צעד שלנו שימורים כיצד לבצע.
2
לעקר ארבעה 8-אונקיית שימורים צנצנות ומכסים.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
3
בעזרת קולפן ירקות מוציאים את הגרידה מהלימונים ברצועות רחבות ומשאירים את הגומה הלבנה המרה מאחור. סוחטים את מיץ הלימון דרך מסננת לסיר גדול ורחב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים את הקליפה, היין, הסוכר, הדבש, זרעי החרדל, גרגרי הפלפל ופתיתי הפלפל האדום. קושרים את הרוזמרין ועלי הדפנה יחד עם החוט ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל מסמיך ומדחום ממתק או טיגון עמוק רושם 220 מעלות פרנהייט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לתיבול בשרלתיבול בשר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חוט קצביםחוט קצבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את האפרסקים והפירות היבשים למחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שהאפרסקים פשוט רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מסירים מהאש; זורקים את עשבי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
7
ממלאים את הצנצנות בתערובת האפרסק ומשאירים מרחב ראש בגודל 3/4 אינץ', ואז אוטמים ומעבדים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
8
צילום: צ ' רלס מאסטרס