קומפוט אפרסק-חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו קומפוט אפרסק-חרדל. מתאים ל-40 ומחירו 28 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון צמחוני יש 41 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוזמרין, זרעי חרדל, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קומפוט אפרסק וחמוציות, וופלים עם קומפוט אפרסק-ברי, ו סלמון עם קומפוט אפרסק ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
התחל עם צעד אחר צעד שלנו שימורים כיצד לבצע.
לעקר ארבעה 8-אונקיית שימורים צנצנות ומכסים.
בעזרת קולפן ירקות מוציאים את הגרידה מהלימונים ברצועות רחבות ומשאירים את הגומה הלבנה המרה מאחור. סוחטים את מיץ הלימון דרך מסננת לסיר גדול ורחב.
מוסיפים את הקליפה, היין, הסוכר, הדבש, זרעי החרדל, גרגרי הפלפל ופתיתי הפלפל האדום. קושרים את הרוזמרין ועלי הדפנה יחד עם החוט ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל מסמיך ומדחום ממתק או טיגון עמוק רושם 220 מעלות פרנהייט, כ -10 דקות.
מוסיפים את האפרסקים והפירות היבשים למחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שהאפרסקים פשוט רכים, כ -5 דקות.
מסירים מהאש; זורקים את עשבי התיבול.
ממלאים את הצנצנות בתערובת האפרסק ומשאירים מרחב ראש בגודל 3/4 אינץ', ואז אוטמים ומעבדים.