עוף טאקו עם סלסה תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבוקדו, כוסברה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו טאקו שרימפס פופקורן עם תירס Salsan ורוטב סיד כוסברה, סלסה ורדה דבש ליים עוף טאקו כוסות, ו פיצת טאקו מתובל עם ממרח אבוקדו וסלסה צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמור 2 כפיות של תערובת תיבול טאקו בקערה בינונית. עוף מעיל עם מיקס תיבול טאקו שנותר.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני. לבשל עוף בשמן 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים כ 8 דקות, הופך פעם אחת, עד עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות העבות ביותר נחתכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בעוד עוף הוא בישול, להוסיף מרכיבים שנותרו לתערובת תיבול טאקו שמורות; לזרוק בעדינות.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.