עוף טרגון עם תפוחים
עוף טרגון עם תפוחים דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 429 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך טרגון, חמאה, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף טרגון עם תפוחים לשניים, טרגון! דבש דיז'ון ורוטב סלט טרגון, ו טרגון עוף.
הוראות
במחבת טפלון, עוף חום ב 1 כף חמאה במשך 3-4 דקות מכל צד.
מפזרים מלח ופלפל; מוציאים ושומרים על חום. באותה מחבת מבשלים תפוחים בחמאה שנותרה במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים; מוציאים ושומרים על חום.
מוסיפים מיץ תפוחים למחבת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 4 דקות או עד שהמיץ מצטמצם בחצי.
מוסיפים חלב. מחזירים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שמיצי עוף מתבהרים.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את התפוחים והטרגון; מחממים.