עוף מטוגן ברוטב דיז'ון
עוף מוקפץ ברוטב דיז'ון שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, קמח, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. מתכונים דומים: עוף עם דיז'ון-רוטב שמנת טרגון, עוף אגוז עם רוטב שמנת דיז'ון, ו עוף מוקפץ ברוטב חרדל-שמנת.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת קטנה, כבדה.
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם 1/4 פלפל כפית ומלח. לדלות עוף בקמח, להתנער עודף.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף ומבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר עוף מהמחבת, ולשמור חם.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מוסיפים יין ומרק; מביאים לרתיחה. מרתיחים 3 עד 4 דקות או עד התערובת מופחתת בחצי.
להוסיף חרדל, טרגון, ונותר 1/4 כפית פלפל; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה.