עוף עליון
. אם יש לך חמאה, מלח, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף עליון, עוף עליון, ו עוף עליון-פטריות.
הוראות
בצלחת רדודה או קערה, לשלב 4 כפות קמח, פפריקה, 1 כפית מלח ופלפל. חזה עוף מעיל עם תערובת הקמח. במחבת גדולה, חום את העוף המצופה ב 1/4 כוס חמאה או מרגרינה.
הוסף את המים, לכסות ולתת להתבשל מכוסה במשך 25 עד 30 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כאשר חזה עוף נעשים מבשלים, להסיר מהמחבת ולמקם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'; לשמור טפטוף.
שלב הנותרים 2 כפות קמח, 1/2 כפית מלח וחצי וחצי.
מערבבים יחד ומערבבים תערובת לתוך טפטופים שמורים במחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב, ומבשלים עד סמיך תוסס.
מוסיפים פטריות ומיץ לימון ומערבבים יחד.
יוצקים רוטב על עוף ואופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות
מפזרים גבינה ואופים 3-5 דקות יותר עד גבינה נמסה.