קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

הקוגל היהודי הקלאסי הטוב ביותר אי פעם

הקוגל היהודי הקלאסי הטוב ביותר אי פעם
אם יש לכם מרגרינה, אטריות ביצים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סלט עוף קלאסי מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, אטריות קוגל, ו אטריות קוגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מניחים אטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים מרגרינה לתוך האטריות עד שנמסו. מערבבים את הביצים, סוכר, רסק תפוחים, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
רסק תפוחיםרסק תפוחים
מרגרינהמרגרינה
פסטהפסטה
סוכרסוכר
ביצהביצה
6
יוצקים תערובת אטריות לתוך תבנית אפייה 9x13 אינץ', ואז מפזרים קינמון. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. לחשוף את קוגל ואופים עד חום זהוב, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור