הקוגל היהודי הקלאסי הטוב ביותר אי פעם
אם יש לכם מרגרינה, אטריות ביצים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סלט עוף קלאסי מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, אטריות קוגל, ו אטריות קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מניחים אטריות בקערה גדולה.
מערבבים מרגרינה לתוך האטריות עד שנמסו. מערבבים את הביצים, סוכר, רסק תפוחים, ותמצית וניל.
יוצקים תערובת אטריות לתוך תבנית אפייה 9x13 אינץ', ואז מפזרים קינמון. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. לחשוף את קוגל ואופים עד חום זהוב, 20 עד 30 דקות.