עוף, פטריות בר וצלוי-שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 405 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירכיים של עוף, לחם פריך, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו פטריות בר וכריך שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הגדר את הראש של שום על שכבה כפולה של נייר, בצד לחתוך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם שמן זית, ואז לעטוף בנייר כסף. צולים את השום עד רך מאוד, על 1 שעה ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף, שמירה על שיני שלמות.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
בינתיים, בקערה חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני עם מים רותחים ולתת לעמוד עד שהתרכך, על 15 דקות. שוטפים את הפורצ ' יני וקוצצים אותם בגסות; שומרים את הנוזל השריה.