קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

עוף צלוי ותפוחי אדמה

עוף צלוי ותפוחי אדמה
עוף קלוי ותפוחי אדמה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 58 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל 1069 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטרוזיליה, תיבול עופות, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 69%, המנה הזו טובה. נסו עוף צלוי עם תפוחי אדמה, עוף צלוי ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי עם תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו סלרי ובצל בחמאה במשך 5-6 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה את תיבול העופות והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מניחים את קוביות הלחם בקערה גדולה. מערבבים תערובת סלרי ומרק עוף; זורקים בעדינות עד לקבלת לחות. רגע לפני האפייה, ממלאים עוף באופן רופף; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
שלב את הפפריקה, המלח והפלפל; משפשפים מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לניתוק למשך 1-1/2 שעות, ומציפים כל 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את תפוחי האדמה סביב עוף; מכסים ואופים 1-1 / 2 שעות ארוכות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים ומדחום בשר קורא 180 ניתנים לעופות ו-165 ניתנים למלית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מפזרים פטרוזיליה. שמרו טפטופי מחבת וסמיכו לרוטב אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-