קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

קציצות חזיר בלחם קולומביאני (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)

קציצות חזיר בלחם קולומביאני (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (בשר חזיר עם רוטב אוכמניות), סאנקוצ'ו דה סרדו (מרק חזיר קולומביאני), ו Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את ירך החזיר ל -6 חתיכות ומניחים אותם בין יריעות נייר קלף ואז חובטים בהם עד שכל חתיכה היא כ - " ¼ " עבה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
2
מניחים את הקציצות בשקית ניילון גדולה ומוסיפים את הבצל, בצל ירוק, שום ואבקת כמון, הופכים את השקית כדי להיות בטוחים שהבשר מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
תן חזיר במרינדה לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
4
מניחים קמח וסזון גויה בצלחת ו mix.In מנה שנייה לנצח את eggs.In מנה שלישית מניחה את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
Sazon CompletaSazon Completa
ביצהביצה
5
הסר את החזיר מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.אחד בזמן מעיל את החזיר עם תערובת הקמח, לטבול את הביצים ואת המעיל עם פירורי לחם. להיות בטוח שהם גם coated.In מחבת גדולה שאינה מקל, חום 2 כפות שמן על חום בינוני, מקום 2 קציצות בכל פעם ומטגנים על 3 דקות לכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מרינדהמרינדה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חזירחזיר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
6
העברה לצלחת מרופדת במגבות נייר.לנקות את המחבת עם מגבות נייר בין קבוצות ולהמשיך לבשל את החזיר באותו אופן שעשית עם המנה הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת