קציצות חזיר בלחם קולומביאני (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (בשר חזיר עם רוטב אוכמניות), סאנקוצ'ו דה סרדו (מרק חזיר קולומביאני), ו Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את ירך החזיר ל -6 חתיכות ומניחים אותם בין יריעות נייר קלף ואז חובטים בהם עד שכל חתיכה היא כ - " ¼ " עבה.
מניחים את הקציצות בשקית ניילון גדולה ומוסיפים את הבצל, בצל ירוק, שום ואבקת כמון, הופכים את השקית כדי להיות בטוחים שהבשר מכוסה.
תן חזיר במרינדה לפחות 3 שעות או לילה.
מניחים קמח וסזון גויה בצלחת ו mix.In מנה שנייה לנצח את eggs.In מנה שלישית מניחה את פירורי הלחם.
הסר את החזיר מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.אחד בזמן מעיל את החזיר עם תערובת הקמח, לטבול את הביצים ואת המעיל עם פירורי לחם. להיות בטוח שהם גם coated.In מחבת גדולה שאינה מקל, חום 2 כפות שמן על חום בינוני, מקום 2 קציצות בכל פעם ומטגנים על 3 דקות לכל צד או עד הזהב.
העברה לצלחת מרופדת במגבות נייר.לנקות את המחבת עם מגבות נייר בין קבוצות ולהמשיך לבשל את החזיר באותו אופן שעשית עם המנה הראשונה.