קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף צלוי פריך מלוח של ז'אן-ז'ורז' וונגריצ'טן

עוף צלוי פריך מלוח של ז'אן-ז'ורז' וונגריצ'טן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ז'אן ז' ורז'Vongerichten של עוף צלוי פריך. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו עוף, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט הקייל של ז'אן-ז' ורז'וונגריכטן עם פרמזן ולימון, מולים בקארי לה ז'אן ז'ורז', ו מולים מאודים של ז'אן ז' ורז'עם לימון, בזיליקום תאילנדי, צ' י (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המלח, לרסק את הקורנית, בזיליקום, רוזמרין עם הידיים שלך לרדת לתוך קערה גדולה, עמוקה או סיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את konbu, לימון, מלח, סוכר, ומים חמים ליטר 1. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס. מניחים בתוך קערה גדולה של קרח ומים (או פשוט מקררים) ומערבבים עד מגניב. 
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לחלוטין לטבול את העוף במי מלח. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4
כדי לצלות את העוף, מחממים את התנור ל 177°. הגדר מתלה תיל על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את העוף מן המלח; להשליך את המלח. השתמש מגבות נייר ללטף את העוף יבש לחלוטין. דברים עם לימון, שום, טימין, רוזמרין, ובזיליקום. מסבך את העוף על ידי קשירת הרגליים ואבטחת הכנפיים על הגוף עם חוט מטבח. השתמש בסכין חדה להבקיע כל רגל וירך עם חתכים ארוכים 3, כל ½ אינץ עמוק, כדי להבטיח כי הבשר הכהה מבושל דרך לפני השד מתייבש החוצה. לשפשף 1 כפית שמן על כל העוף ולהגדיר אותו על המדף.  
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים בתנור, בצד חלל מול החזית
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
צולים במשך 25 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבת וצולים במשך 20 דקות יותר. להעלות את טמפרטורת התנור ל 191° ולצלות במשך 10 דקות יותר או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה להטות את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 15 דקות. 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מחממים את התנור כדי לצלות. מסדרים את מתלה התנור 6 אינץ ' ממקור החום. 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
חותכים את העוף ל 4 חתיכות (2 שדיים, 2 רגליים שלמות). חזור למדף, צד עור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
טפטוף עם קצת שמן, ואז לצלות עד העור הוא פצפוצים פריך, על 2 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
12
מעבירים את העוף לצלחת הגשה ושופכים את מיצי המחבת לכל עבר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מפזרים פלפל ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'