עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, 4 כוסות, לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ממרח עגבניות צלוי, ו טפנד פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מתבלים את החלל הפנימי במלח. מסדרים את העוף, השד בצד למעלה, במחבת צלייה עם מתלה. תקפיץ את הלימון ותניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
חותכים את הלימון המצונן לשניים ומניחים אותו בתוך חלל הציפור יחד עם הקורנית, וזיתים נוספים. מסבך את העוף על ידי לולאה שווה החוט של הקצב שלך מתחת לכנף ולבוא סביב הרגליים. משוך את הקצוות וקשור בחלק העליון מושך את הרגליים יחד תוחב את הכנפיים. מתבלים במלח ומשפשפים את 2 כפות שמן קנולה בצד החיצוני של העוף. צלי בתנור במשך 55 עד 65 דקות, בהתאם לתנור שלך. המיצים מן החלק העבה ביותר של הירך צריך לרוץ ברור (כלומר לא ורוד מדם) ולהירשם בין 155 ו 160 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ועוד 2 כפות מי קרח
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים את העוף מהתנור ומאפשרים לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, לשים את שאלוט ואת זיתים ירוקים ושחורים בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וס
7
מוסיפים את הוויסקי ועם המכונה פועלת, יוצקים 1/4 כוס שמן הזית בזרם איטי. הערה: הוסף עוד שמן, במידת הצורך, ואת הדופק כדי להתמזג. טעם לתיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
גויה סאזון
וויסקי.
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
8
שים את העוף, צד השד למעלה, על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
חותכים את החוט של הקצב ואז לחתוך את אורך עצם החזה, משני הצדדים, ולנתק את הבשר הקל.