דנבר אומלט פאי הוא מתכון ללא גלוטן עם 6 מנות. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו פלפל חריף, תפוחי אדמה חומים, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . נסו כריך בייגל חביתת צ'דר, תרד ופלפל , חביתת אביב בהשראה יוונית , וחביתת ירקות עמוסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
טורפים בקערה גדולה את הביצים, אבקת הבצל, הטימין, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את תפוחי האדמה, הגבינה, החזיר והפלפל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 כוסות שיני שום
רוטב סטייק (מומלץ: רוטב A1)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תירס צהוב, לבן או קפוא טרי או קפוא, מופשר
2
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. צלחת פאי.
3
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.