פאי פיסטוק קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. המתכון הזה מ טעם הבית דורש חמאה, תוספת מוקצפת, תערובת פודינג פיסטוק וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 16%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פאי אבוקדו-ליים עם קרם קוקוס וקרום פיסטוק, ביסקוטי קוקוס-פיסטוק, ו לעיסת קוקוס פיסטוק.
הוראות
בקערה קטנה שלבו קוקוס וחמאה. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי. מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות או עד לקבלת יציבות.
בקערה קטנה מקציפים חלב ותערובות פודינג למשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך.
מורחים 1-1 / 2 כוסות על קרום.
מקפלים תוספת מוקצפת לפודינג שנותר; מורחים על פשטידה.
מפזרים פיסטוקים אם רוצים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח טארט סבתא סמית ' וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת תיאבון, ומזמין לגימה נוספת.