ניתן להכין את המתכון "פאי צלעות קצרות וטאלג'יו" בכ-5 שעות ו-15 דקות . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -91 גרם חלבון , 150 גרם שומן , וסך הכל 2093 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. כנסו לחנות וקנו סלט ארוגולה, בצלצלי שאלוט, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשיפור. מתכונים דומים: את צלעות צלויות עומדות בציפוי עשבי תיבול ומלח , צלעות צלויות פריים מסורתיות בציפוי שום ועשבי תיבול , וצלעות בקר קצרות מדהימות בבישול .
הוראות
1
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשה
2
למילוי: בסיר גדול או בסיר בעל תחתית עבה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
סלט ארוגולה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
פזרו על הצלעות הקצרות בנדיבות מלח ופלפל. כשהשמן חם, הוסיפו את הצלעות הקצרות וטגנו אותן מכל צד עד להזהבה, כ-3 דקות מכל צד. לאחר שהן משחימות, הוציאו את הצלעות הקצרות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו
גבינת טאלג'יו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מוסיפים את המשמשים, הצלפים והשאלוט, מערבבים ומבשלים עד שהשאלוט מתקרמל, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
5
יוצקים פנימה את היין האדום, ובעזרת כף עץ, מגרדים את כל החלקים החומים שדבוקים לתחתית המחבת. מחזירים את הצלעות הקצרות למחבת, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהן רכות, כשעתיים וחצי. באמצע תהליך הבישול, בדקו את הצלעות הקצרות וודאו שיש מספיק נוזלים בסיר, הוסיפו עוד יין אדום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רול פירות צהוב אחד
סלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורק
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
כאשר הצלעות הקצרות מסיימות לבשל, הוציאו אותן מהתנור ותנו לתערובת להתקרר מעט, מספיק כדי שתוכלו לטפל בהן.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשה
7
מעבירים את הצלעות הקצרות לקערת ערבוב גדולה, ובעזרת שני מזלגות, קורעים את הבשר מהעצמות, ומשליכים את העצמות. בינתיים, אמורה להישאר בערך כוס אחת של נוזלי בישול בסיר. אם יש יותר מכוס אחת, מחזירים לכיריים על אש בינונית ומפחיתים את הנוזל לכוס אחת.
מוסיפים את נוזלי הבישול לקערה עם הצלעות הקצרות המגוררות. לאחר מכן מוסיפים את הטאלג'יו והשמנת המתוקה, תוך ערבוב. טועמים תיבול, מוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צימוקים זהובים, טחונים גס
בצל צהוב, קלוף, מגורר
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סיני
9
לבצק: בקערה גדולה, ערבבו יחד את הקמח, המלח, הסוכר והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מוסיפים את השומן והחמאה ומערבבים עד שזה נראה כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
תבניות מאפינס
11
ערבבו פנימה את הצימוקים והאגוזים. הוסיפו בהדרגה כוס מים, הוסיפו עוד לפי הצורך, עד שהבצק מתאחד. חלקו את הבצק ל-5 כדורים שווים. על משטח מקומח, רדדו 2 כדורים לעובי של 6 מ"מ. שמרו את הבצק הנותר לשימוש אחר.