פאנינו הוונציאני
ייתכן שפאנינו הוונציאני הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא את גרייר, חרדל דיז'ון, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. נסו פאנינו עם פורצ'טה, Foccacia Panino, ו Panino טונה-And-Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למעבד מזון, מוסיפים את הגבינה, החמאה, החרדל והשום. תערובת עד התערובת היא עבה, חלקה ומורחבת.
מורחים את תערובת הגבינה על צד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים את פרוסות טורקיה על תערובת הגבינה על 6 פרוסות הלחם. למעלה כריכים עם פרוסות הלחם הנותרות, תערובת גבינה בצד למטה, הקשה בעדינות לדבוק.
חותכים את הכריכים לשניים.
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים חצי הכריכים עד חום זהוב מחומם דרך, על 4 דקות לכל צד.
להעביר מגש ואוהל עם לסכל כדי לשמור אותם חמים. חזור עם 3 כפות שנותרו של שמן וכריכים.