פובלאנו ממולא בצ'וריסו, שרימפס ואורז
צריך תוספת ללא גלוטן? פובלאנו ממולא בצ'וריסו, שרימפס ואורז יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 603 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם אורז קצר, שמן, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. מתכונים דומים: פובלאנו ממולא בצ'וריסו, שרימפס ואורז, פלפלי פובלאנו ממולאים בצ'וריסו, ו פלפלי פובלאנו ממולאים בצ'וריסו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני מחממים שמן וצ ' וריסו, מבשלים 3 דקות.
מוסיפים פלפלים, ג ' לפנו, בצל ושום. מבשלים עד לשקיפות, ואז מוסיפים אורז ומבשלים עד שכל גרגרי האורז מצופים בשמן.
מוסיפים את כל הנוזלים ומערבבים על אש גבוהה למשך 3 דקות, מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה. בדוק אם יש אורז לאחר 20 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים צ ' ילי פובלאנו על תבנית עם נייר אפייה ואופים 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. לאחר שהתקרר, חותכים את 1/4 העליון של צ ' ילה ומסירים צלעות וזרעים.
כאשר האורז הוא סיים בישול, מוך עם מזלג ומערבבים שרימפס. ממלאים צ ' ילי עם 1/6 מתערובת האורז.
מניחים את כל הצ ' ילי על תבנית אפייה ומכניסים לתנור למשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור, מערבבים גבינות יחד ומכסים פלפל בגבינה. צולים 3 דקות להמסה ומשחימים את הגבינה.