פודינג אורז לארוחת בוקר
פודינג אורז לארוחת בוקר דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 470 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורז בסמטי, סוכר חום, שמנת כבדה, וחמאה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג אורז אפוי , פודינג אורז אפוי ופודינג אורז שחור עם חלב קוקוס .
הוראות
מבשלים אורז לפי הוראות האריזה. בקערה גדולה מערבבים את האורז, האפרסקים, הדובדבנים, השמנת ו-1/4 כוס סוכר חום.
מעבירים לתבנית משומנת של 1-1/2 ליטר אפייה.
שלבו את שיבולת השועל, הקוקוס, הפקאנים, החמאה ושארית הסוכר החום; מפזרים מעל אורז.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.