פודינג אורז שוקולד לבן עם דובדבנים יובל ושקדים פרוסים
פודינג אורז שוקולד לבן עם דובדבנים יובל ושקדים פרוסים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, תמצית ונילן, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טופי בננה שוקולד לבן פודינג אורז W / שקדים מסוכרים, גזר וסלרי אורז עם שקדים פרוסים, ו פודינג לחם Panettone עם שקדים ודובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר כבד, גדול. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה ואורז רך מאוד, ערבוב מדי פעם, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להפחית את החום לנמוך.
3
מקציפים חלמונים ושמנת יחד בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא 1/2 תערובת אורז כוס לתוך תערובת ביצה; תערובת לחזור לסיר ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן; לא נותנים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
אורז
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד מומסים. מערבבים את גרידת התפוז וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
גרידה כתומה
קינמון
6
מעבירים פודינג לקערה גדולה, מכסים ומקררים עד הקור.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מגישים בקערות או גביעים גדולים עם רוטב דובדבן חם, קצפת ושקדים קלויים למעלה, או שכבה בכוסות פרפה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
שקדים
דובדבנים
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
להביא שימורים וקינמון לרתיחה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
משמר
קינמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
להסיר מהחום, להוסיף את הקירש, ולהצית בזהירות עם גפרור ארוך או פשוט חם דרך.