קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בורבון-חמאה

פודינג בורבון-חמאה
צריך קינוח צמחוני? פודינג בורבון חמאה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ויסקי, סוכר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון, ו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר בינוני חום overmedium. לגרד זרעים משעועית; להוסיף שעועית. לבשל, מתערבל panoccasionally, עד חמאה מתחילה לחוםולריח אגוזים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים brownsugar ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilsugar מתחיל להתמוסס, about2 דקות.
3
מוסיפים שמנת, חלב, בורבון, ומלח; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
הסר מהחום.
5
להקציף חלמונים ביצה, קורנפלור, ו sugarin קערה גדולה עד חלקה. בהדרגה תערובת קרם addhot, לטאטא כל הזמן.תמחק את הסיר. זן custard througha מסננת בסדר רשת בחזרה לתוך סיר ולכבוש על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, בועות untilcustard מדי פעם ומתחיל tothicken, 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר סיר מחום ו transfermixture לבלנדר. להתמזג בקצרה על lowspeed עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים ramekins או bowlson תבנית אפייה rimmed. לחלק את השמורה בין ramekins ו צמרמורת עד שנקבע, לפחות 3 שעות. עשה קדימה: פודינגים יכולים להיותלעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מעל כל פודינג עם קרם fraîche ו gingersnaps סמיך, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap