קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג וניל-בננה

פודינג וניל-בננה
פודינג וניל-בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם בננות, עוגיות וופל וניל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו פודינג בננה עם קרמבל וופל וניל, פודינג בננה עם וופלים וניל תוצרת בית, ו פודינג וניל ובננה עם קרם ברנדי בכוסות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 4 כוסות חלב בסיר גדול על אש בינונית עד אידוי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לטאטא את הסוכר, קורנפלור ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב ביצה לתוך המחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, עד התערובת רותחים. המשך לטאטא עד זה התעבה עקביות puddinglike, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
6
קריר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
7
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הפודינג ומקררים עד מקורר לחלוטין מעובה, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
שעה אחת לפני ההגשה, לטאטא את הפודינג במרץ עד חלקה ושמנת. מקפלים בעדינות 3/4 של בננות פרוסות. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה. מקפלים פנימה את הוופלים וניל, כפית את הפודינג לשש עד שמונה כוסות בודדות ומעלה עם פרוסות הבננה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן