קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון

פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון
פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום בורבון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום חזק, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. נסו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, עוגיות חמאה עם סוכר חום, ו עוגיות חמאה עם סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חמאה, 3/4 כוס סוכר חום, ומולסה בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
שלב 1 3/4 כוסות חלב וקצפת בסיר נפרד. פיצול שעועית וניל לאורכו. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר; מערבבים בתרמיל שעועית. להביא רק לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר ולהשליך תרמיל וניל שעועית. לאט לאט לטאטא תערובת חלב לתערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
להקציף יחד חלמונים ביצה, נשאר 1/2 כוס חלב, קורנפלור, וניל, ומלח בקערה קטנה. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לתוך תערובת חלמון; מוסיפים תערובת חלמון כדי להישאר תערובת חמה, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 20 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר מהחום; יוצקים לתבנית אפייה 1 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של פודינג; צמרמורת לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, ויסקי, ומים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 7 דקות או עד מדחום ממתקים מגיע 23
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
בינתיים, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לטפטף סירופ סוכר חום חם, להכות במהירות גבוהה 2 דקות או עד עבה מבריק. מרנג תל מעל פודינג קר, ויצרו פסגות עם גב כף. מטגנים 8 סנטימטרים מחום 2 דקות או עד מרנג הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ סוכר חוםסירופ סוכר חום
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו