פודינג לחם אירי עם רוטב קרמל-ויסקי
פודינג לחם אירי עם רוטב קרמל-ויסקי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו חמאה, רוטב קרמל-וויסקי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג לחם עם רוטב ויסקי קרמל מלוח, עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ו רוטב קרמל ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת חמאה מומסת בצד אחד של פרוסות לחם צרפתי, ומניחים לחם, צדדים חמאה למעלה, על תבנית אפייה.
אופים לחם ב 350 במשך 10 דקות או עד קלוי קלות.
חותכים לחם לקוביות 1/2 אינץ', ולהניח בצד.
שלב צימוקים וויסקי בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות או עד רך (לא לנקז).
שלב 1% חלב הבא 4 מרכיבים (1% חלב דרך ביצים) בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים קוביות לחם ותערובת צימוקים, לוחצים בעדינות כדי להרטיב; נותנים לעמוד 15 דקות. תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים 1 כף סוכר וקינמון; מפזרים מעל פודינג.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סט.
הערה: תחליף 1/4 כוס מיץ תפוחים עבור הוויסקי האירי, אם תרצה בכך.