קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות3
ציון בריאות11
מגזין

פודינג לחם ארוחת בוקר

פודינג לחם ארוחת בוקר
מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. מתכון זה של Norecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, שמנת כבדה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם ארוחת בוקר, פודינג לחם ארוחת בוקר, ו פודינג לחם ארוחת בוקר.

הוראות

1
אם אתה נקניק הוא בתרמילים, לסחוט אותם מתוך התרמילים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2
מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה ומבשלים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות בגודל ביס, אבל לא מתפוררים אותו קטן מדי. לזרוק את הנקניק מבושל לתוך מסננת מתכת מעל הכיור כדי לנקז את כל שמן עודף ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חותכים את צ 'דר לתוך רבע אינץ' קוביות. אתה יכול גם לגרוס אותו באמצעות מגררת גבינה, אבל אני אוהב שיש חתיכות גלויות של צ ' דר נמס. בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, החלב, הקרם וסירופ מייפל לקערה ומקציפים יחד עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
חותכים את הלחם המעופש לקוביות 1 1/2 אינץ 'ומוסיפים אותו לתערובת הביצה יחד עם נקניק מקורר צ' דר קוביות. בעדינות לערבב הכל יחד עד שרוב הנוזל נספג על ידי הלחם ולאחר מכן להעביר את התערובת לתבשיל תבשיל בטוח בתנור. מכסים ומקררים בין לילה. למחרת בבוקר, להסיר את התבשיל מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מראש חום ל 350 מעלות F (170 C).
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
הסר את הכיסוי ואופה את פודינג הלחם עד השחמה על גבי (כ 30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
7
טפטוף עם סירופ מייפל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה