קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פודינג לחם קרואסון שוקולד

פודינג לחם קרואסון שוקולד
פודינג לחם קרואסון שוקולד נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרואסון ופודינג לחם שוקולד, קרואסון ופודינג לחם שוקולד, ו פודינג לחם קרואסון שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים נתחי קרואסון שוקולד בתבנית אפייה 8 אינץ'. בקערה בינונית, להקציף יחד חלב, סוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון שוקולדקרואסון שוקולד
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים תערובת על קרואסונים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
4
תן לשבת לפחות 10 דקות.
5
אופים במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®