פודינג שוקולד אספרסו עם צנוברים: Sanguinaccio
פודינג שוקולד אספרסו עם צנוברים: Sanguinaccio עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם אבקת קקאו, שמנת כבדה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שוקולד וקינמון פודינג: Sanguinaccio, עוגת שמן זית שוקולד עם צנוברים, ו טארט שוקולד עם מתכון צנוברים.
הוראות
מערבבים את אבקת הקקאו, הקמח והסוכר בקערת ערבוב. לאט לאט לטאטא קצת חלב כדי ליצור משחה, ולאחר מכן להוסיף את החלב שנותר כדי להפוך את הבלילה דקה.
העברה לסיר גדול, ערבוב כל הזמן על חום בינוני, לאט להביא לרתיחה.
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד מגורד ואספרסו, ומערבבים לערבב היטב. כאשר השוקולד נמס לחלוטין, למלא 6 (6-אונקיה) ramekins ארבע חמישיות מלא, ולאפשר להתקרר.
מכסים כל אחד עם מנה של קצפת ומפזרים צנוברים.
מגישים מיד, או להירגע עד הצורך.