קושימומחה
מוכן ב49 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

Baccala alla Veneta

Baccala alla Veneta
Baccalan alla Venetan is a pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, פולנטה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה, בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (Baccalà alla Vesuviana), ו Baccalà alla napoletana (דג בקלה מטוגן בסגנון נפוליטני).

הוראות

1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום 2 כפות מעל חום בינוני גבוה עד חם, אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ואת האנשובי ומבשלים עד האנשובי מתפרקים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
להוסיף 1 שום פרוס דק ולהמשיך לבשל עד אנשובי יש מומס לחלוטין, על יותר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
בינתיים, הסירו את העור מדגי הבקלה המשוחזרים, וחתכו את הבשר לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
חותכים את שתי חתיכות של דגים קרוס-לחלופין לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מניחים את הקמח ו 2 כפות של Parmigiano לתוך קערות רדודות נפרדות. לדלות חתיכת דגים בקמח, אז הגבינה ולהניח בצד. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את חתיכות הדגים ואת שאר 10 שיני שום פרוסות דק. מבשלים את הדג עד הזהב, ואז להעיף.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מוסיפים את תערובת אנשובי הבצל ואת החלב ומביאים לרתיחה. פתית את הדג עם מזלג כדי לראות אם הוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים 1/2 כוס גבינה מגוררת טפטוף של שמן זית כתית. מחלקים את הפולנטה החמה באופן שווה בין 4 קערות מחוממות. כפית את הבקלה החמה ורוטב על הפולנטה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
פולנטהפולנטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
טפטוף פולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן, עד שכל פולנטה משולבת תערובת מתחילה להתעבות. לעבור לכפית עץ, למשוך את החום ולהמשיך לערבב עד עבה כמו להדביק.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.