Baccalan alla Venetan is a pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, פולנטה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה, בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (Baccalà alla Vesuviana), ו Baccalà alla napoletana (דג בקלה מטוגן בסגנון נפוליטני).
הוראות
1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום 2 כפות מעל חום בינוני גבוה עד חם, אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ואת האנשובי ומבשלים עד האנשובי מתפרקים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
20 פרוסות זוקיני דקות
3
להוסיף 1 שום פרוס דק ולהמשיך לבשל עד אנשובי יש מומס לחלוטין, על יותר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
1 תפוז, גרידה
4
בינתיים, הסירו את העור מדגי הבקלה המשוחזרים, וחתכו את הבשר לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
חותכים את שתי חתיכות של דגים קרוס-לחלופין לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מניחים את הקמח ו 2 כפות של Parmigiano לתוך קערות רדודות נפרדות. לדלות חתיכת דגים בקמח, אז הגבינה ולהניח בצד. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
Parmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את חתיכות הדגים ואת שאר 10 שיני שום פרוסות דק. מבשלים את הדג עד הזהב, ואז להעיף.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מוסיפים את תערובת אנשובי הבצל ואת החלב ומביאים לרתיחה. פתית את הדג עם מזלג כדי לראות אם הוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים 1/2 כוס גבינה מגוררת טפטוף של שמן זית כתית. מחלקים את הפולנטה החמה באופן שווה בין 4 קערות מחוממות. כפית את הבקלה החמה ורוטב על הפולנטה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
פולנטה
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
טפטוף פולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן, עד שכל פולנטה משולבת תערובת מתחילה להתעבות. לעבור לכפית עץ, למשוך את החום ולהמשיך לערבב עד עבה כמו להדביק.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.