קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד ריקוטה עם רוטב תות

פודינג שוקולד ריקוטה עם רוטב תות
שוקולד Ricotta פודינג עם רוטב תות נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, שוקולד מריר, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג ריקוטה שוקולד, גלטות שוקולד, תות וריקוטה, ו לחמניות ריקוטה פרג לימון עם רוטב תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: למזג את התותים וסוכר במעבד מזון עד חלקה. מסננים את מחית דרך מסננת רשת בסדר. מכסים ומקררים. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
כדי להפוך את הפודינג: מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חמאה קלה 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג. מסדרים את הכוסות במחבת קלייה גדולה. ממיסים את השוקולד בקערה בינונית על סיר של מים רותחים. תניח את השוקולד המותך בצד. מערבבים את הריקוטה, 1/4 כוס סוכר, חלמונים ביצה, גרידת תפוזים, תמצית שקדים, קינמון, ומלח במעבד מזון עד חלקה מאוד. תערובת בשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים את תערובת הריקוטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
באמצעות מיקסר חשמלי עם מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את הנותרים 1/3 כוס סוכר. להמשיך להכות עד פסגות חצי מוצק טופס. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת ריקוטה. כפית את התערובת לתוך הכוסות מוכנות. למלא את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד פחזניות פודינג מעט אבל המרכזים עדיין שמנת, על 25 דקות (הפודינג יהפוך עבה וקרם כאשר קר). אפשר פודינגים להתקרר מעט לפני הסרת באמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את חביצת כוסות מהאמבטיה. מכסים ומקררים עד קור, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
תריץ סכין מסביב לצדדים של הפודינג כדי לשחרר. הפוך את הפודינג לצלחות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
לטפטף את רוטב תות סביב פודינג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי