פודינג תירס מקסיקני דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 134 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תירס, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו דלעת מקסיקנית, Mexi-Quiche, ו Mexi-Getti (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב תחליף ביצה וחלב; להוסיף לתערובת תירס, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 1 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מניחים צלחת במחבת 13 - x 9-x 2 אינץ'; לשפוך מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים, חשוף, ב 350 במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.