קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה

פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 271 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוף קלברי אל מאטון, עוף מתחת ללבנה, ו עוף מתחת ללבנה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
לרכך את השום והפטרוזיליה ולשלב עם גרידה, 2 כפות של שמן זית, ומלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בשר טחוןבשר טחון
3
לשטוף את העוף מתחת למים זורמים קרים ויבשים. עם מזמרה עוף, להסיר את קצות הכנפיים, כל שומן עודף, לחתוך את עמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
4
שים אותם בצד עבור מלאי. ייתכן שתרצה להסיר את הצלעות ואת עצם החזה, מדי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מערבבים יחד את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
הנח את העוף שטוח, צד העור למעלה. ממלאים את תערובת השום מתחת לעור, מניחים במרינדה, ואז מכסים ומשרים במשך כמה שעות או, אפילו טוב יותר, בן לילה. תפנה פעמיים או שלוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
7
חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מספיק כדי להחזיק את העוף (אני משתמש במחבת ברזל יצוק 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מניחים את צד עור העוף למטה ולשקול אותו עם שני לבנים נקיים עטוף בנייר כסף. מבשלים מעל חום בינוני במשך 5 דקות, ואז מניחים את המחבת ואת הלבנים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן תוכל להסיר את המשקולות ולהפוך את העוף מעל, בישול עוד 10 דקות בערך, עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
חותכים לחתיכות בגודל ההגשה.
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
הוסף הערות ההערות שלי
13
ערוך את ההערות שלי
14
בוצע