אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, פולנטה, ירקות קלויים וטוגנים פרמזן פלפל עשויים להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, פולנטה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 105 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ירקות קלויים עם פולנטה, ו מרק עגבניות בזיליקום קלוי עם צ'יפס פרמזן.
הוראות
1
כדי להפוך את הצ ' יפס, להפוך את התנור עד 200c/ 180c מאוורר / סימן גז
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים את הפרמזן המגורד עם קמצוץ גדול של פלפל שחור ומפזרים באופן שווה על מגש אפייה מכוסה בסדין סיליקון או נייר משומן קל ואופים במשך 5 דקות, עד הזהב אבל לא השחמה. לאחר הקירור במשך חמש דקות, לשבור לחתיכות פריך עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הפעל את התנור עד 220c / 200c מאוורר / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לזרוק את חתיכות סקווש וסלק במיץ לימון ושמן, מתבלים קלות עם מלח ופלפל, ואופים בדיל צלייה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שיפונדה של עלי קייל
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את פלחי הבצל וממשיכים לאפות במשך 25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים להביא ליטר מים, מלח וחצי חמאה לרתיחה בסיר גדול, ואז לאט להוסיף את הפולנטה בזרם דק, ערבוב כל הזמן. המשך להתבשל על חום נמוך במשך 35 דקות (או על פי ההוראות אם באמצעות פולנטה לבשל מהירה), ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את זה דבק לתחתית. הפולנטה צריכה להיות מעובה אבל עדיין רכה בשלב זה. אם זה מתחיל להתייבש יותר מדי, להוסיף כוס מים. כאשר מבושלים, מערבבים דרך שאר החמאה, הפרמזן וטלג ' יו וקורטוב של פלפל לבן.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקריספ. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.