קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פולנטה, ירקות קלויים ופרמזן מפולפל

פולנטה, ירקות קלויים ופרמזן מפולפל
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, פולנטה, ירקות קלויים וטוגנים פרמזן פלפל עשויים להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, פולנטה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 105 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ירקות קלויים עם פולנטה, ו מרק עגבניות בזיליקום קלוי עם צ'יפס פרמזן.

הוראות

1
כדי להפוך את הצ ' יפס, להפוך את התנור עד 200c/ 180c מאוורר / סימן גז
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
מתבלים את הפרמזן המגורד עם קמצוץ גדול של פלפל שחור ומפזרים באופן שווה על מגש אפייה מכוסה בסדין סיליקון או נייר משומן קל ואופים במשך 5 דקות, עד הזהב אבל לא השחמה. לאחר הקירור במשך חמש דקות, לשבור לחתיכות פריך עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
למסיבותלמסיבות
3
הפעל את התנור עד 220c / 200c מאוורר / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4
לזרוק את חתיכות סקווש וסלק במיץ לימון ושמן, מתבלים קלות עם מלח ופלפל, ואופים בדיל צלייה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
5
מוסיפים את פלחי הבצל וממשיכים לאפות במשך 25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
6
בינתיים להביא ליטר מים, מלח וחצי חמאה לרתיחה בסיר גדול, ואז לאט להוסיף את הפולנטה בזרם דק, ערבוב כל הזמן. המשך להתבשל על חום נמוך במשך 35 דקות (או על פי ההוראות אם באמצעות פולנטה לבשל מהירה), ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את זה דבק לתחתית. הפולנטה צריכה להיות מעובה אבל עדיין רכה בשלב זה. אם זה מתחיל להתייבש יותר מדי, להוסיף כוס מים. כאשר מבושלים, מערבבים דרך שאר החמאה, הפרמזן וטלג ' יו וקורטוב של פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
פולנטהפולנטה
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
כדי לשרת, כפית את הפולנטה על לוח או על צלחות, לפזר על הירקות וכל מיצי קלייה, ואז הרקטה וקורנית. הכנס את צ ' יפס פרמזן בין הירקות, ולאכול חם.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פולנטהפולנטה
צ ' יפסצ ' יפס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקריספ. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "