קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

פופ-סטא פסטה בר עם שלושה רטבים

פופ-סטא פסטה בר עם שלושה רטבים
פופ-סטא פסטה בר עם שלושה רטבים דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 915 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות ואספו יין לבן, חמאה, פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. עם כפית ציון 76%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קציץ בשר טבעוני באמצעות רטבי פסטה מזטה, סלט האפרסק בגריל של פופ-פופ, ו הרטבים הטובים ביותר לבשר בקר.

הוראות

1
שים סיר מים גדול לרתיחה לפנה. ממליחים מים רותחים ומבשלים פנה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
במעבד מזון, לשלב פטרוזיליה, פיגנולי, שום. תהליך זרם בערך 1/4 כוס אווה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוציאים משחת פטרוזיליה לקערת הגשה גדולה. מערבבים פלפל וגבינה מגורדת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את יתרת האוו, מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
5
מחממים סיר בינוני על הכיריים על אש בינונית עד בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, שום ובצל לרוטב בזיליקום העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
תנו לבצל להתבשל עם שום לאט במשך 15 דקות, היזהרו לא להשחים בצל-רק שימו עין על הכובע וערבבו את הבצל לעיתים קרובות. לאחר 15 דקות מערבבים פנימה עגבניות ומעלים את האש לעגבניות חמות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בזיליקום ונובלים אותו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מסירים את הרוטב מהאש. כשהוא מוכן להגשה, מניחים רוטב בתחתית קערת הגשה גדולה לזרוק עם פסטה חמה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בסיר בינוני שני על אש בינונית ממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מוסיפים קמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
להקציף יין, להפחית 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מקציפים במלאי, ואז שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מוסיפים מרווה, ואז חתיכות גבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה לרוטב. מבשלים על אש נמוכה עד שמוכן להגשה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
14
מניחים 1/3 פסטה סחוטה בקערה עם פסטו, 1/3 עם רוטב בזיליקום עגבניות ו 1/3 בכלי הגשה אחר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
שלבו פסטה עם פסטו, ואז ציפו וזרקו את קערת הפסטה השנייה ברוטב אדום, לקערה האחרונה, שפכו את רוטב הגורגונזולה על הפסטה וזרקו.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
הגישו את שלושת הפסטות בסגנון משפחתי או בסגנון מזנון, מיד.

מרכיבים

20עליםבזיליקום טרי, קרוע או קרועבזיליקום טרי, קרוע או קרוע2קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות397פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות794פלפל האבנרואגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה שטוחה איטלקיתפטרוזיליה שטוחה איטלקית2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, סדוק הרחק העורשום, סדוק הרחק העור2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ340פלפל האבנרוגבינת גורגונזולה, חתוכה לחתיכותגבינת גורגונזולה, חתוכה לחתיכות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו907פלפל האבנרופסטה פנה ריגטהפסטה פנה ריגטה1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור גספלפל שחור גס2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי מרווה קצוציםעלי מרווה קצוצים8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )85פלפל האבנרואו 1/4 כוס אגוזי פיגנוליאו 1/4 כוס אגוזי פיגנולי