קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות35
מגזין

פורח בצל וידליה

פורח בצל וידליה
פורח בצל וידאלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1902 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 133 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . גשו לסופר וקנו פפריקה, קטשופ, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מדורה עוף צלוי עם בצל פורח ושמיר, מטבל בצל וידאלי, ו מטבל בצל וידאלי.

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית פלפל קאיין, ותימין בקערה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים יחד את הביצה והחלב בקערה קטנה נפרדת, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
"פרח" את הבצל על ידי חיתוך 1 אינץ ' מהחלק העליון של הבצל, משאיר את השורש ללא פגע. הפוך פרוסות בצל מלמעלה למטה, 1/2 אינץ ' בנפרד, וודא שלא לחתוך את השורשים. בעדינות להפריד את חתיכות הבצל עושה את זה נראה כמו פריחה. טובלים את פרח הבצל בתערובת החלב, מקפידים להרטיב את כל "עלי הכותרת". מעיל את הפרח עם קמח מתובל, בעדינות לנער את כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מניחים את הבצל על צלחת, ומקררים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מערבבים יחד את הרוטב סלט שמנת, חזרת, קטשופ, פפריקה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל קאיין, אורגנו, ו 1/4 כפית פלפל שחור כדי להפוך את רוטב הטבילה לבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
רוטב טבילהרוטב טבילה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
מחממים את שמן הטיגון בטיגון עמוק ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
7
מטגנים את הבצל בשמן החם עד שהבצל רך מבפנים, וחום זהוב פריך מבחוץ, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
לנקז במהופך על צלחת נייר מגבת מרופדת במשך כמה דקות לפני ההגשה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים