פורל מטוגן במחבת
פורל במחבת יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב ופסקטרי שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 48% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 736 קלוריות , 66 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 4. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 118 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 99% . הציון הזה סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פורל מטוגן במחבת , פורל במחבת ופורל מטוגן במחבת .
הוראות
בצלחת שטוחה רחבה מערבבים את פירורי הלחם, השום, הפטרוזיליה, האורגנו, פתיתי הפלפל האדום, גרידת לימון ומלח לפי הטעם.
בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל ומיץ מלימון אחד.
מברישים את שני הצדדים של הפורל בתערובת חרדל. מצפים את הדג משני הצדדים בפירורי הלחם המתובלים ולוחצים בחוזקה כדי להדביק את הפירורים לדג.
מחממים את התנור ל-250 מעלות F.
מצפים מחבת גדולה בכ-1/4 עד 1/2 אינץ' שמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הדג למחבת, עם העור כלפי מטה, ומבשלים את הדג 2/3 מהדרך, כ-6 עד 7 דקות. הופכים את הדג בזהירות ומבשלים את הצד השני עד שהדג שחום ופריך, כ-2 עד 3 דקות.
מוציאים את הדג מהמחבת ומסננים על נייר סופג. כנראה תצטרך לעבוד בקבוצות כדי לעשות 4 דגים. לאחר הכנת המנה הראשונה וייבוש על מגבות נייר, שמור אותה על מתלה בתנור חם.
כאשר כל הדגים מטוגנים, מוציאים את השמן וכל חתיכות חומות מהמחבת.
מוסיפים את החמאה ומיץ הלימון הנותר ומערבבים לאיחוד כשהחמאה נמסה. מתבלים במלח לפי הטעם ומצמצמים בכחצי.
מעבירים את הדג לצלחת הגשה, מזלפים את רוטב הלימון החמאה ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פורל עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![ארגייל פינו נואר]()
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.