קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פורצ'יני אפוי בתנור & ריזוטו טימין

פורצ'יני אפוי בתנור & ריזוטו טימין
פורצ'יני אפוי בתנור & ריזוטו טימין יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 434 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלי טימין, שמן זית, מניית ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו לימון ותימין, ריזוטו אפוי בתנור, ו ריזוטו אפוי בתנור.

הוראות

1
שים את הפטריות בקערה, יוצקים 425ml מים רותחים מעל ולהשאיר להשרות במשך 10 דקות. בינתיים, מחממים את השמן במחבת אטומה ומטגנים את הבצל במשך 2 דקות עד שמתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מסננים את הפטריות, שומרים את הנוזל, וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים את הפטריות, קורנית ואורז למחבת, ואז מערבבים היטב. מסננים על נוזל הפטריות, יוצקים את המניה והיין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מתבלים לפי הטעם, מכסים ואופים במשך 25 דקות או עד שהאורז רק מבושל וכל הנוזל נספג. מערבבים בפרמזן המגורר, לבדוק את התיבול ומפזרים עלי טימין נוספים שבבי פרמזן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון