פטוצ'יני אלפרדו
המתכון פטוצ'יני אלפרדו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-20 דקות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 96 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, גבינת פרמזן, פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו דל קלוריות, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות על החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, לבשל את כל המרכיבים הנותרים למעט אגוז מוסקט בסיר על אש נמוכה עד גבינת שמנת נמסה לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב כל הזמן.
מסננים פסטה; לחזור למחבת.
להוסיף רוטב; לזרוק מעיל שווה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.