פטוצ'יני פלורנטין דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מוצר גבינת שמנת תהליך, פלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו פטוצ'יני פלורנטין, ביצה פלורנטין, ו פניני פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס מרגרינה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להוסיף שום; לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מערבבים חלב וקמח, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים לתערובת שום; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או עד מעט מעובה. מערבבים גבינת שמנת 1/4 כוס גבינת פרמזן; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד גבינות להמס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שום גויה®
5
לבשל פסטות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מניחים פסטה בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להוסיף תערובת גבינה, בשר חזיר ואפונה; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים