צדפות בגריל "סביצ'ה"
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ ליים, 4 מלפפון, צדפות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות בגריל "סביצ'ה", סביצ'ה הדרים צלוי, ו סביצ'ה צדפה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק צדפות עם 1 כף שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה, ואז חוט 4 צדפות על כל שיפוד.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל חום גבוה.
מתלה גריל שמן, אז צדפות גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, כ 5 דקות.
בעוד צדפות מתקררות, חותכים קליפה, כולל פיתה לבן, מכתום עם סכין חיתוך חדה, ואז חותכים קטעים חופשיים ממברנות. חותכים בצפיפות מספיק מקטעים כדי למדוד 1/4 כוס ולהעביר לקערה גדולה (עתודה שנותרה כתומה לשימוש אחר). מערבבים מיץ ליים, מלפפון, שאלוט, jalapeño (לפי הטעם), הנותרים 2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
כאשר הצדפות קרירות מספיק כדי להתמודד, חציית חצייה כל (רבע אם גדול), ולאחר מכן להוסיף תערובת מלפפון, זורק לשלב. להשרות, מכוסה ומקורר, עד קר, לפחות 1 שעה. ממש לפני ההגשה, מערבבים בכוסברה.
* אם אתה עושה את כל התפריט באמצעות גריל פחם, גחלים צריך להיות מתחדש לפני שאתה גריל סטייקים ופלפלים. במקום לצלות את הצדפות, אתה יכול לבשל אותם במחבת גריל חם קל משומן היטב מתובל היטב, חשוף.* צדפות מבושלות ניתן להשרות עד 3 שעות.